2013. január 2., szerda

Mi készül?

Üdvözöllek, kedves Olvasó!

Ha velem tartasz, a következő hetekben bemutatom neked, hogyan készítsünk egy háztartási mappát. De mi is az a háztartási mappa? Minden háztartással, takarítással, családdal, családi költségvetéssel, menütervezéssel kapcsolatos táblázatokat fogunk gyártani, amelyeket aztán egy gyűrűs mappában gyűjtögetünk. Ennek segítségével összegyűjtjük családtagjaink adatait, a személyi okmányoktól az egészséggel, betegséggel kapcsolatos tudnivalókon, gyerekekkel kapcsolatos programokon át a menütervezésig. A programot úgy állítjuk össze, hogy aki Flylady-zik, az is bele tudja illeszteni.
Lássunk is hozzá!

3 megjegyzés:

  1. Mi készül? Elárulom: nagyon kedves - egy hónapja már 4 gyermekes - barátnőm szülinapi ajándéka készül. Nagyszerű ajándék lesz, mert bizony 4 gyerekkel megszervezni az életet már komoly menedzseri munka :) Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, és remélem örömet tudunk majd okozni (Te és én) ezzel a nagyon praktikus és vidám, személyre szóló ajándékkal! :)

    VálaszTörlés
  2. Örömmel látlak itt! Igazán nagyszerű ajándékot választottál a barátnődnek! :) Igyekszem a jövőben is sok praktikus oldalt készíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát képzeld, nagyon örült neki - bár állítja, hogy egyenlőre még átlátja a káoszt, de azt mondta, a rendszerező - idézem - "zseniális ötlet". Gondoltam ezt a dícséretet továbbítom Neked :-). De képzeld, a férje is el volt ragadtatva tőle, különösen attól, hogy mivel 2 autó van a családban, az autós lapokat duplán nyomtattam ki és ettől teljes odavolt! És még a gyerekeknek is maradt feladat, mert a regiszterekre ők ragasztják a pici címkéket. Nagyon vidám lett az egész - sárga gyűrűsmappát választottam hozzá. Szóval köszi, nagyon jó, amit csinálsz!

      Törlés