2013. július 15., hétfő

Konyhai leltárazás

A konyhámban kétféle leltárlistát vezetek: egy kamraleltárt és egy hűtő/fagyasztó leltárt. A két listára előre felírtam, mi az, aminek mindenképpen lennie kell itthon, hogy valamilyen ebédet varázsolhassak az asztalra, de kiegészíthető még sok egyéb élelmiszerrel, ki mit használ. Persze előfordulhat, hogy az üres hely nem elég, ebben az esetben azt javaslom, csak a legfontosabb tételeket vegyük fel a listára, amivel gyakrabban dolgozunk. 


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper kis táblázatokat kreáltál, röm használni őket. A vegetáriánus/reform knyha azonban kicsit más alapanyagokat használ. Ha küldök listát az alapanyagokról, esetleg csinálnál vega változatot is a kamra/hűtő/fagyasztó leltárokhoz?

    VálaszTörlés
  2. Igazi kihívás, örömmel elkészítem! Ide küldheted az alapanyaglistát: rendszerezdazeleted@gmail.com

    VálaszTörlés