2013. július 22., hétfő

Címkék a mappához

Akik rendszeresen követik a blogot, és használják a letölthetőket, azoknak már bőségesen van a mappájukban lap. Ezért arra gondoltam, itt az ideje, hogy felcímkézzük a mappánkat, és az egyes témakörök elé borítólapokat is tegyünk.

A címkék használata

A bal fölső sarokban lévőt ki kell egészíteni: "XY család Háztartási rendszerezője", alá pedig a családtagok keresztneveit javaslom felírni.
A tartalomjegyzéket a mappa borítóoldalára, belülre is lehet ragasztani, esetleg lefűzni, mint legelső lapot.
A mappa gerincére kívülre is terveztem egy feliratot, hogy a polcon könnyen megtaláljuk.
Valamint a tizenkét témakör regiszter széleire is lehet ragasztani a feliratokat.
Az oldalt célszerű A4-es méretű öntapadós lapra kinyomtatni, így lényegesen egyszerűbb lesz felragasztani a címkéket.


1 megjegyzés:

  1. Szia! Már a saját mappámat készítgetem, és jött 1-2 ötlet (ha nem baj). Pl. tudod mi hiányzik még innen? A mappa elején ugye "csak" a címke van, hogy melyik család rendszerezője. És a marhanagy felület ott pucérkodik nagy komolyan. Esetleg lehetne egy borító-matricát szerkeszteni, mondjuk a belső borítólapok ikonjainak kicsinyített változatát felhasználva. Lehetne egy romantikus szív formába, vagy ha nem akarunk ilyen cukrosak lenni, akkor esetleg egy körben, mint egy óraszámlapon? Vagy az nehéz? Akkor csak maradva a szögletes elrendezésnél... Szerintem nagyon kis vidám lenne - bár tudom, a mappaborító a legritkább esetben látszik - de ugye a részletek...

    VálaszTörlés