2014. március 17., hétfő

Húsvéti menüterv

A közelgő húsvét alkalmából a mai letölthető a húsvéti menütervező. Egy kicsit kibővítettem a megszokott vasárnapi-hétfői menütervet az azt megelőző két nappal, nagypéntekkel és nagyszombattal. Nagypéntek ugyan még munkanap, de erre a napra is lehet tervezni ebédet és vacsorát. Ez elsősorban azoknak szól, akik tartják a böjtöt - nagypéntek a legfőbb böjti nap az egyes vallásokban.

3 megjegyzés:

  1. Szia! Létezik, hogy ezután nem született több bejegyzésed a blogon? (Az enyémen se sok született azóta :-) )Vagy én csinálok valamit rosszul? Feltűnt a lap tetején egy behajtani tilos tábla is újabban, nem tudom mit jelent. Nézegetném, nézegetném az oldalt és nem megy. Lécci segíts! Köszi, T.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Fel kellett függesztenem beláthatatlan ideig az írást, mert egyszerűen nem fér az időmbe. Egy bő másfél éves örökmozgó kint és egy hét hónapos a pocakban, akinek a fogadására készülök jelenleg. Az ötleteimet feljegyzem közben, hogy amint lesz időm, folytatni tudjam ott, ahol abbahagytam. A képek eltűnésének oka, hogy a picasa album beállításain valamit módosítottam, és jelenleg a másik két blogom képeinek helyreállításán dolgozom, apró lépésekben. Itt kevesebb dolog tűnt el, de igyekszem javítani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó!!! Gratulálok!! Legyetek nagyon egészségesek és boldogok!! Nagyon örülök hogy jó az, ami a szünetre késztet és nem vlami baj!! Sok-sok boldogságot Nektek! :) :) :)

      Törlés